Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in

MORE FREEDOM. LESS WORRIES

Flax is eigenzinnig en ambitieus. Daar zijn we ook gewoon trots op. We doen namelijk veel meer voor je dan alleen maar bemiddelen. 

Ben je bijvoorbeeld nog geen zzp’er, maar je wil het wel graag worden? Top. Dan helpen we je graag op alle fronten, ook op juridisch en administratief vlak. Zo ga je als Flax.prof goed van start.

Flaxibiliteit en stabiliteit

Dat klinkt tegenstrijdig. Maar dat is het niet. Dat is namelijk Flax. Voor elke klus bepaal jijzelf of het je past. Er is er immers maar één de baas over jouw agenda. Dat ben jijzelf. Dat is flaxibiliteit. Wil je weer aan de slag, dan zorgen wij voor een nieuwe opdracht. Dat is de stabiliteit waar wij voor zorgen.

De uitbetaling door ons, elke vier weken, is gegarandeerd. Zelfs als je je geld nog eerder wilt, dan hebben we daar mogelijkheden voor. Ook dat is Flax.

Het gaat ons om jou. Daarom krijg jij de aandacht die je verdient en ben je niet zomaar een nummer in een database. Wij helpen je in het realiseren van je ambities. Zo ontwikkelen we gerichte cursussen en trainingen, waardoor jij je vak nog beter kan uitoefenen.

Flax.fun vinden we net zo belangrijk. Toffe uitstapjes en gezellige borrels horen er wat ons betreft absoluut bij als extra beloning voor het harde werk.

Dat is de nieuwe standaard. Dat is Flax.
Niet voor niks #companyproud.

Vrijblijvende afspraak?

Ben je op zoek naar de ideale partner op het gebied van recruitment? Maak dan een vrijblijvende afspraak!

 

Why choose Flax.Freedom

Wij zijn Flax. Wij brengen opdrachtgevers en vaklieden bij elkaar met name in de bouw en installatietechniek. Met meer dan 20 jaar ervaring & kennis van de markt en ons enorme netwerk bieden wij jou flexibiliteit met stabiliteit. Daar kan je op bouwen en vertrouwen.

Met onze specialisten op juridisch en administratief gebied kunnen we jou als (aankomend) zzp’er op alle terreinen helpen.

  1. Freedom at work
  2. Freedom as client

Flax.Partners in succes

Flax People gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.