Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in

VACATURE Jr. Consultant

FLAX.PEOPLE TILBURG

Hey Junior Consultant, is relatiebeheer jouw roeping en denk jij bij het woord passie niet aan een vrucht maar aan de gedrevenheid waarmee jij je werk uitoefent? Ben je op zoek naar een uitdaging waarbij ontwikkeling en groei vanzelfsprekend zijn? Lees dan verder want wij zoeken een nieuwe collega.

Wij zijn Flax. Wij zijn freedom. Wij zijn Flax.people. Wij brengen opdrachtgevers en vaklieden bij elkaar. Dat doen wij met name in de bouw en installatietechniek. Met meer dan 20 jaar ervaring & kennis van de markt en ons enorme netwerk bieden wij jou flexibiliteit met stabiliteit. Daar kan je op bouwen en vertrouwen.

Wij zoeken

Voor onze vestiging in Tilburg zijn wij op zoek naar iemand die zichzelf herkent in de combinatie van medewerker, manager en ondernemer ineen. Het gaat om een brede functie waarbij je veel kan leren en doorgroeien als je er voor open staat.

In de uitoefening van deze functie is geen dag hetzelfde. Zo ben je de ene dag bezig met acquisitie en relatiebeheer en de andere dag met bemiddelingsactiviteiten, het maken van prijs- en loonafspraken of het mee bepalen bij het opstellen van het vestigingsplan.   

Must have

We willen wel dat jij over een mbo-/denkniveau beschikt en begrijpt hoe de wereld van de flexibele arbeid werkt. Bij voorkeur neem je kennis mee over de uitzendbranche, detachering en bemiddeling van ZZP’ers. Heb je dit (nog) niet, geen probleem. Zolang jij open staat om jezelf hierin te specialiseren en jij bezit de drive om extra stappen te zetten, zien wij kansen voor een Flax. samenwerking.  

Wij bieden

We bieden je natuurlijk een uitstekend salaris en een stevige backoffice waarop je kunt vertrouwen. Een enthousiast team kijkt er al naar uit om een nieuwe Flax.Pro te mogen verwelkomen als collega. Ben jij net zo enthousiast? Bel of mail ons dan vandaag nog! 

Vrijblijvende afspraak?

Bent u op zoek naar de ideale partner op het gebied van recruitment? Maak dan een vrijblijvende afspraak!

 

Why choose Flax.Freedom

Wij zijn Flax. Wij brengen opdrachtgevers en vaklieden bij elkaar met name in de bouw en installatietechniek. Met meer dan 20 jaar ervaring & kennis van de markt en ons enorme netwerk bieden wij jou flexibiliteit met stabiliteit. Daar kan je op bouwen en vertrouwen.

Met onze specialisten op juridisch en administratief gebied kunnen we jou als (aankomend) zzp’er op alle terreinen helpen.

  1. Freedom at work
  2. Freedom as client

Flax.Partners in succes

Flax People gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.