Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in

De droombaan voor iedere timmerman?

De droombaan voor iedere timmerman?

Deze functie is niet voor de rauwdouwers

Werken bij de huurders van woningbouwcorporaties is misschien wel de beste job die er is. Je kan werken op goede tijden terwijl de bewoner een bakje koffie voor je zet. Veel klussen voor woningbouwcorporaties zijn niet zo heel groot. Dat is wel even wat anders dan op de koude bouwplaats deadlines halen toch? 

Tref je bij een timmerklus net die bewoner die geen koffie aanbiedt. No problem. Je zit droog, warm en er bestaat een grote kans dat je zo weer weg bent. Per dag kan je een route doen van laten we uitgaan van 8 bonnen. Een kastje ophangen, een deurtje vervangen, kleine reparaties.

Iets grotere projecten zijn er ook. Redelijk eenvoudige badkamers en keukens opknappen van huurders van de woningbouwverenigingen bijvoorbeeld. En mutatiewoningen verbouwen wanneer de ene huurder vertrekt en de volgende bewoner een paar dagen later in wil trekken.

De andere kant is wel dat een timmerman (of vrouw) ’s morgens net iets beter verzorgd de deur uit gaat. Zich bewust zijn dat ze op hun woorden letten en te maken hebben met een planning op uren. Daarbij kan de ene bewoner leuk zijn en de volgende misschien niet helemaal bij je passen. Daar moet je wel mee overweg kunnen.

Deze vacatures zijn wat zeldzaam en dat is niet voor niets. Timmer professionals die eenmaal in dit werk terecht komen geven de positie niet snel meer af. Het is werk met regelmaat, comfort en wordt zo ingepland dat de bewoners er geen last van hebben. Lees hier dat jij dus niet heel vroeg je bed uit hoeft. Om aan de slag te kunnen is vaak ook de eis dat je in de buurt woont. Zeg maar dag tegen de vervelende files dus!   

Zie jij jezelf als een nette en communicatieve timmerman dan is werken in de service- en onderhoudswerkzaamheden wellicht wat voor jou. Bekijk de service vacature van Flax.People

Vrijblijvende afspraak?

Ben je op zoek naar de ideale partner op het gebied van recruitment? Maak dan een vrijblijvende afspraak!

 

Why choose Flax.Freedom

Wij zijn Flax. Wij brengen opdrachtgevers en vaklieden bij elkaar met name in de bouw en installatietechniek. Met meer dan 20 jaar ervaring & kennis van de markt en ons enorme netwerk bieden wij jou flexibiliteit met stabiliteit. Daar kan je op bouwen en vertrouwen.

Met onze specialisten op juridisch en administratief gebied kunnen we jou als (aankomend) zzp’er op alle terreinen helpen.

  1. Freedom at work
  2. Freedom as client

Flax.Partners in succes

Flax People gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.