Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in

Jouw hulp wordt geWAARDEerd!

Flax.People heeft veel mooie opdrachten in portefeuille en is daarom op zoek naar Flax.Pro’s zoals jijzelf. Jij kan ons helpen zoeken en dat doe je niet voor niks. 

ISERO kadobon

Voor iedere medewerker die jij aanbrengt ontvang jij een kadobon ter waarde van € 250,-. Deze is in te leveren en vrij te besteden bij een vestiging van ISERO. Je ontvangt de kadobon indien de medewerker die jij hebt aangebracht 4 aaneengesloten weken 40uur voor ons heeft gewerkt. 

De kadobon is een jaar geldig. Deze actie loopt tot het einde van 2021.

Hoe meer goede mensen jij aanbrengt, hoe meer kadobonnen jij ontvangt. De kadobonnen zijn echter niet inwisselbaar voor geld.

Formulier


Schrijf iemand in en ontvang €250,-

Vooriedere medewerker die jij aanbrengt ontvang jij een kadobon ter waarde van € 250,-. Deze isin te leveren en vrij te besteden bij een vestiging van ISERO. Je ontvangt de kadobon indien de medewerker die jijhebt aangebracht 4 aaneengesloten weken 40uur voor ons heeft gewerkt
  *
 *
 *
 *
*Verplichte velden
Opmerking: Het is onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen en we garanderen dat uw gegevens volledig vertrouwelijk worden behandeld.

KEN JE DEZE ACTIE ?

 

meerdere foto’s betekent ook meer kans!

Vrijblijvende afspraak?

Bent u opzoek naar de ideale partner op het gebied van recruitment? Maak dan een vrijblijvende afspraak!

 

Why choose Flax.Freedom

Wij zijn Flax. Wij brengen opdrachtgevers en vaklieden bij elkaar met name in de bouw en installatietechniek. Met meer dan 20 jaar ervaring & kennis van de markt en ons enorme netwerk bieden wij jou flexibiliteit met stabiliteit. Daar kan je op bouwen en vertrouwen.

Met onze specialisten op juridisch en administratief gebied kunnen we jou als (aankomend) zzp’er op alle terreinen helpen.

  1. Freedom at work
  2. Freedom as client

Flax.Partners in succes

Flax People gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.