Connexion
Nieuw item
Nieuw item

Projectleider Bouw in Noord-Brabant gezocht!

Projectleider Bouw in Noord-Brabant gezocht!

Als Projectleider ligt jouw uitdaging in het optimaal realiseren van diverse utiliteit- en woningprojecten, waar jij verantwoordelijk voor bent. Je streeft continu naar een hoge klanttevredenheid. In samenwerking met je team ben je verantwoordelijk voor de planning, materieel- en materiaalvoorziening voor één of meerdere projecten. Je optimaliseert het uitvoeringsproces en bent iedere keer weer op zoek naar verbeteringspotentieel. Binnen deze afwisselende functie ben je financieel verantwoordelijk voor jouw project en draag jij mede zorg voor de persoonlijke ontwikkeling van je teamleden. Ook ga jij in gesprek met opdrachtgevers, bouwpartners, adviseurs en leveranciers.


Wie zoeken wij?

Wat breng jij? Als zelfstandige projectleider weet jij snel te schakelen en zorg jij voor een goede integrale begeleiding van alle bouwgerelateerde activiteiten. Je geeft op natuurlijke en bevlogen manier leiding aan werkvoorbereiders en uitvoerders en spreekt daarnaast de taal van opdrachtgevers, partners en leveranciers. Bij tegenslag raak je niet in paniek maar denk je in oplossingen, steunend op jouw ervaring en expertise weet je waar bij te sturen om zo samen met je team altijd tot het beste resultaat te komen. Een veelzijdige functie waarin volop ruimte aanwezig is om je door te ontwikkelen in het vakgebied. Uiteraard staat daar een passend salaris met goede secundaire arbeidswaarde tegenover. Dus jij bent: een projectleider pur sang met 5-10 jaar ervaring die altijd ‘in control’ is. Iemand die gewoon meteen de telefoon pakt en ons belt en uitlegt waarom we juist jou moeten hebben!

  • Je hebt minimaal een HBO Bouwkunde opleiding
  • Je hebt minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie
  • Je kunt goed zelfstandig maar ook in een team werken
  • Je hebt financieel en technisch voldoende inzicht
  • Je beschikt over uitstekende leidinggevende vaardigheden, bent stressbestendig, besluitvaardig en bereid jezelf voortdurend te verbeteren

Wat wij bieden

Geboden
Voor deze uitdagende functie, waarbij u zich in ons vakgebied sterk kunt ontwikkelen, bieden wij u een passende salariëring met goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Personne à contacter

van Seeters

Deel deze vacature
Autres détails
Critères de matching
Secteur
  • Bouw
  • Werkvoorbereider
  • Noor-Brabant
  • Vast

Nieuw item

Nos clients
Flax People utilise des cookies pour enregistrer certaines préférences et pour aligner les offres à vos intérêts.