Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in

MORE FREEDOM.

Dus jij bent een kei in het bemiddelen van flaxibele arbeidskrachten. Je doet dat het liefst als zelfstandig ondernemer, maar dan zonder alle rompslomp eromheen? Kom dan onder de betrouwbare vlag van Flax.people. Je wilt ons helpen om onze organisatie verder uit te bouwen, met behoud van je eigen ambities en successen? Dan zoeken we jou als onze partner.

Jij richt je op datgene waar je het beste in bent en wat je het leukste vindt. Namelijk, goede vaklieden plaatsen en nieuwe relaties vinden.

Wij zorgen voor alle randzaken en de back-office, zoals het vinden van vaklieden, de financiering, de  salarisadministratie, de financiële administratie, juridische zaken en alles wat er nog meer bij komt kijken. Dat doen we transparant en Flax. Dan weet je precies waar je aan toe bent en ben je verzekerd van kwaliteit.

Zie je dat allemaal wel zitten, neem dan contact met ons op. We bespreken de mogelijkheden graag met je.  

Samen worden we Flax. 
Niet voor niks zijn wij #companyproud.

Vrijblijvende afspraak?

Ben je op zoek naar de ideale partner op het gebied van recruitment? Maak dan een vrijblijvende afspraak!

 

Why choose Flax.Freedom

Wij zijn Flax. Wij brengen opdrachtgevers en vaklieden bij elkaar met name in de bouw en installatietechniek. Met meer dan 20 jaar ervaring & kennis van de markt en ons enorme netwerk bieden wij jou flexibiliteit met stabiliteit. Daar kan je op bouwen en vertrouwen.

Met onze specialisten op juridisch en administratief gebied kunnen we jou als (aankomend) zzp’er op alle terreinen helpen.

  1. Freedom at work
  2. Freedom as client

Flax.Partners in succes

Flax People gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.