Login
Not registered? Sign up now
Nieuw item
Nieuw item

meewerkende uitvoerder (zzp)

Job description

Voor één van onze opdrachtgevers, een aannemersbedrijf gespecialiseerd in nieuwbouw, restauratie, renovatie en funderingsherstel, zijn we op zoek naar een meewerkende uitvoerder (zzp).

Als meewerkend uitvoeder ben je verantwoordelijk voor uitvoerende en coördinerende functie in de renovatie. Daarnaast verricht je diverse werkzaamheden zoals Timmerwerk, controleren bouwproces en begeleiding onderaannemers. Je zorgt dat materiaal en materieel er op tijd is, controleert de maatvoering en bewaakt de algehele planning. Daarnaast ben je als meewerkend uitvoerder de verantwoordelijke man op de bouwplaats en tevens het aanspreekpunt voor de projectleiders.

Heb je minimaal een afgeronde MBO opleiding op zak en minimaal 5 jaar relevante werkervaring? Ben je een flexibele teamplayer, die zelf initiatief en verantwoordelijkheid neemt en resultaat en klantgericht is? Dan zijn we op zoek naar jou! Schrijf je vandaag nog vrijblijvend in en ons team neemt zo snel mogelijk contact met je op!

Requirements

- Je hebt minimaal een MBO opleiding afgerond.

- Je beschikt over minimaal 5 jaar relevante werkervaring.

- Jouw competenties zijn: samenwerken, flexibiliteit, initiatief, verantwoordelijkheid nemen, resultaat- en klantgericht zijn.

Contact person

Schoorel

Nieuw item

Our customers
Flax People uses cookies to remember certain preferences and align jobs interests.